Velkommen til bodymarkers.com

Bodymarkers ønsker å gjøre viktig informasjon om kroppens helse mer tilgjengelig for alle på en enkel og trygg måte. Vi gjør det mulig å overvåke egen helse og ta gode valg hver dag.

 

Vi jobber for tiden med oppgradering av vårt nettsted og utvikling av nye tester.

vitamin-d-test-kit

Vitamin D – Test Kit

blood-sugar-test-kit

Blood Sugar – Test Kit

Ønsker du å holdes oppdatert ?

Legg igjen epostadressen din nedenfor så gir vi deg beskjed når produktene er klare for kjøp.

Vil du vite om du har hatt covid-19 eller om vaksinen har gitt effekt?

Visste du at du kan bruke antistoff-testen fra Bodymarkers/Vitas for å se om du har fått forventet effekt av korona-vaksinen? Eller sjekke om du allerede har vært smittet med covid-19 på naturlig måte? Prøven tas enkelt hjemme. Svaret får du raskt og trygt via en nettportal. Les mer om hvordan vår kvalitetssikrede antistoff-test fungerer.  …

Les artikkelen

De 3 viktigste vaksinekandidatene

Hele verden venter på vaksine mot covid19. En av disse tre får du sannsynligvis tilbud om å ta, i løpet av 2021.

Tester for covid-19

Det er i prinsippet to måter å måle om man er eller har vært smittet med SARS-CoV-2 (sudden acute respiratory syndrome-cororna virus-2) viruset som forårsaker sykdommen covid-19 (corona virus disease 2019).    Den ene måten er å påvise selve viruset. Det gjøres vanligvis ved å teste for det karakteristiske arvestoffet i RNA (ribonukleinsyre) for SARS-CoV-2…

Play Video

Vår test er den enkleste måten å måle antistoff i blodet

Antistoff & immunitet

Når kroppen bekjemper et virus produseres det antistoff som gjenkjenner viruset. Har du dette antistoffet i blodet er du sannsynligvis helt eller delvis immun.

Et lite stikk i fingeren

Du mottar i posten utstyr for prøvetaking kalt DBS. En dråpe blod fra et stikk i fingeren er nok. Prøven returneres i posten til Vitas laboratorium i Oslo for analyse.

Resultat på nett

Du får en ID-kode som bare du kjenner sammen med utstyret. Denne koden benytter du til å logge inn på Bodymarkers.com for å lese ditt resultat.