price in image

Covid-19
Antistofftest

  • Ta blodprøven selv
  • Profesjonell analyse
  • Resultat via internett
  • Testen er kvalitetssikret

Nå: 499,-
(frakt kommer i tillegg.)

price in image

Nå: 499,-
(frakt kommer i tillegg.)

Veil. pris Før: 799,-

Denne testen gjelder ikke for påvisning av en akutt Covid 19-infeksjon. Hvis det er akutt infeksjonsfare, må denne testen ikke kjøpes. I dette tilfellet, vennligst kontakt legen din eller legevakttjeneste.

Vil du vite om du har hatt covid-19 eller om vaksinen har gitt effekt?

Visste du at du kan bruke antistoff-testen fra Bodymarkers/Vitas for å se om du har fått forventet effekt av korona-vaksinen? Eller sjekke om du allerede har vært smittet med covid-19 på naturlig måte? Prøven tas enkelt hjemme. Svaret får du raskt og trygt via en nettportal. Les mer om hvordan vår kvalitetssikrede antistoff-test fungerer.  …

Les artikkelen

De 3 viktigste vaksinekandidatene

Hele verden venter på vaksine mot covid19. En av disse tre får du sannsynligvis tilbud om å ta, i løpet av 2021.

Tester for covid-19

Det er i prinsippet to måter å måle om man er eller har vært smittet med SARS-CoV-2 (sudden acute respiratory syndrome-cororna virus-2) viruset som forårsaker sykdommen covid-19 (corona virus disease 2019).    Den ene måten er å påvise selve viruset. Det gjøres vanligvis ved å teste for det karakteristiske arvestoffet i RNA (ribonukleinsyre) for SARS-CoV-2…

covid19_icon_teal

Har du hatt koronainfeksjon?

Ta test for antistoff

Det faktiske antallet mennesker som har gjennomgått infeksjon er ukjent. Imidlertid er det sannsynligvis mye høyere enn det offisielt bekreftede antallet, fordi det kan antas at antallet ikke-rapporterte tilfeller er høyt. 

Vi vil bidra til å kartlegge hvor mange som har vært smittet med vår COVID-19 antistofftest

Vår test er den enkleste måten å måle antistoff i blodet

Antistoff & immunitet

Når kroppen bekjemper et virus produseres det antistoff som gjenkjenner viruset. Har du dette antistoffet i blodet er du sannsynligvis helt eller delvis immun.

Et lite stikk i fingeren

Du mottar i posten utstyr for prøvetaking kalt DBS. En dråpe blod fra et stikk i fingeren er nok. Prøven returneres i posten til Vitas laboratorium i Oslo for analyse.

Resultat på nett

Du får en ID-kode som bare du kjenner sammen med utstyret. Denne koden benytter du til å logge inn på Bodymarkers.com for å lese ditt resultat.